Avslutning Svøm deg til Kroatia 2017

Svøm deg til Kroatia 2017 ble avsluttet 31. mars.  Svømmehallene er i gang med å rapportere inn for årets kampanje og trekke sine lokale vinnere – som er de som er med når hovedvinner trekkes ut.  Premier i år er tur til Kroatia med Apollo og svømmebriller fra Klubben og gavekort på overnatting fra Thon! Alle vinnere trekkes ut blant de som har klart de ulike metermålene i kampanjen.

Om du ikke skulle være så heldig å vinne, har du uansett gjort en strålende innsats – og  kroppen din “vunnet” – med mye bra fysisk aktivitet. Vi håper også at du gjennom deltakelse i kampanjen har hatt mange bra timer og treningsøkter i bassenget og fortsetter med svømming også etter kampanjen!

 

Avslutning svømmehaller
Over 240 svømmehaller har vært med på kampanjen i år og nå blir det spennende å se hvor mange deltakere dere svømmehaller har hatt med, ut over de 3700 som er registrert på nett.
Fra 1. april startet svømmehallene med å rapportere inn resultatene fra kampanjen. Det rapporteres på antall deltakere i de ulike kategorier, hvor mange som har klart de ulike målene og hvor langt det er svømt. Vi håper også så mange som mulig gir  tilbakemeldinger til selve kampanjen – slik at vi sammen kan lage en så bra kampanje som mulig!

Så skal svømmehallene lokale vinnere trekkes ut. Er det noen som har en liten happening i forbindelse med dette? Er det premier til de lokale vinnerne? Eller har svømmehallen en egen konkurranse i tillegg til hovedkonkurransen?

HOVEDVINNERE i kampanjen trekkes rett etter påske.

Er det noen spørsmål, ta kontakt med Kristin Homb i Svømmeforbundet.
Share This