Årets Svøm Langt-vinnere

Aurora Brenden og Astrid Leiråmo ble de heldige vinnere av reise til Kos i årets Svøm langt-kampanje! Begge ble selvfølgelig kjempeglade da Svømmeforbundet tok kontakt for å meddele den gode nyheten. Selv om faren til Aurora måtte overbevises om at dette ikke var tull, før jubelen ble sluppet løs.

Aurora har gjennom vinteren svømt  på Bryne ungdomsskole og ble med på kampanjen gjennom skolesvømmingen. Det er første gang hun er med på kampanjen, emn sjansen er nok stor for at hun også er med til neste år. Gjennom skolesvømming og deltakelse i kampanjen har hun lært å svømme bedre, noe som kommer godt med nå skal til Kos sammen med familien. Et av målene Aurora har hatt gjennom vinteren er å bli minst like god til å svømme som pappa Kristian. Og det satser vi på at hun har klart!

Astrid Leiråmo var den heldige vinner blant voksne. Hun har svømt i Meløy fritidsbad, i følge Astrid et utrolig flott anlegg med god stemning og godt miljø blant mosjonistene – og et behagelig anlegg å svømme i! Astrid er en aktiv pensjonist og har svømt fast ca en gang i uken gjennom hele vinteren. “Det er veldig motiverende å ha et mål å nå og jeg har vært med på kampanjene mange år! Det var utrolig gøy å bli trukket ut som vinner og jeg gleder meg til å reise til Kos”, sier Astrid, som også vil oppfordre alle til å mosjonere i svømmehallen. “Det er utrolig bra trening og en er ikke avhengig været – i svømmehallen er det alltid like behagelig!” Astrid skal selvfølgelig være med på kampanjen til neste år – og opprører også alle andre til å være med!

Vi gratulerer vinnerne og ønsker til god tut til Kos sammen med Apollo.


Astrid Leiråmo, vinner i klassen for voksen,
trives veldig godt i Meløy Fritidsbad
Share This