Om kampanjen

SVØM LANGT-KAMPANJEN – SVØM DEG TIL KOS 2018!

Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars hvert år. Kampanjen skifter navn hvert år avhengig av hvilket reisemål hovedpremien har. Gjennom kampanjen ønsker vi å være med å skape gode mosjonsvaner befolkningen ved å motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet.

I 2018 er Kos, Hellas, destinasjon for hovedpremien. så derfor:
SVØM DEG TIL KOS 2018!

For alle
Norges Svømmeforbund (NSF) er opptatt av å tilby motiverende aktiviteter for alle som bruker svømmehallene, uansett om de er medlem av NSF eller ikke. Kampanjen er et lavterskeltilbud, alle kan være med uavhengig av alder og funksjonsnivå og det er gratis for både deltakere og svømmehaller.

I hele Norge
Svøm langt er en nasjonal mosjonskampanje. Det er opp mot 250 svømmehaller over hele landet som hvert år er med på kampanjen. Som deltaker bestemmer du selv hvor, når og hvor ofte du vil svømme.

De fleste svømmehallene er med på kampanjen år etter år og de fleste svømmehallene melder også om økt besøk i mens kampanje pågår.

Kampanjens mål
Gjennom kampanjen håper Norges Svømmeforbund å motivere flere til å være fysisk aktive og bruke svømming som mosjonsaktivitet.

Vi har satt noen konkrete må å nå i selve Svøm langt-kampanjen:
– Alle deltakere fra og med 14 år skal svømme 10 000 m fra 1. januar til 31. mars*
– Alle deltakere til og med 13 år skal svømme 2 500 m fra 1. januar til 31. mars*
* For de som har en funksjonsnedsettelse er målene 5 000 m og 1 500 m.

Hvordan bli med – deltaker
Svøm langt-kampanjen foregår rundt om i svømmehallene i Norge og som deltaker kan du selv velge hvor, når og hvor ofte du vil svømme.
Som deltaker er det enkelt å være med i kampanjen.

 

Hvordan bli med – svømmehall
Alle svømmehaller som skal være med i kampanjen må registrere dette vi sin egen side /egen bruker på Svøm langt-siden. De fleste svømmehallene i Norge har allerede en egen side og Svøm langt-bruker. Er dere nye, er det enkelt å opprette egen bruker. Er dere usikre på om dere har egen side, ta kontakt med kristin@svomming.no

Nærmere informasjon for svømmehaller og innlogging, er under menyen Logg inn/Registrer svømmehall

Premier
Alle som klarer målet og har registrert antall svømte meter er med i rekningen av flotte premier fra våre samarbeidspartnere Apollo, Thon Hotels og Klubben AS:

  • Hovedpremien for barn er en ukestur med Apollo til Kos. Vinneren kan ta med seg foresatte og søsken.
  • Hovedpremien for voksne er en ukestur med Apollo til Kos for 2 personer.
  • Vi har flere gavekort på helgeopphold på et av Thon Hotels sine hoteller i Norge.
  • Blant alle deltakere fra 14-18 år, trekkes det ut flere vinnere av svømmebriller fra Klubben AS  det ut flere gavekort på weekendopphold på et av sine hoteller i Norge og Klubben AS stiller med svømmebriller.

Mange av svømmehallene som har lokale konkurranser med egne premier. Ta kontakt med svømmehallen for mer informasjon.

Alle barn som klarer kravet, får diplom fra svømmehallen.

GOD SVØMMING:O)

 

 

 

 

 homepage shadow
Share This