Delta i kampanjen

 

Alle kan være med i Svøm langt-kampanjen, uavhengig av alder og funksjonsnivå. Barn er i kampanjen de som er til og med 13 år, mens ungdom og voksne regnes fra og med 14 år.

Hvordan være med? Registrere antall svømte meter på nett
Det er gratis å være med på selve kampanjen. Det enkleste er å registreres sine svømte meter på nett, via egen bruker. Du kan også logge inn med din Facebook-konto. Svømte meter i kampanjen 2018 kan registrerer på nett fra og med 1. januar til og med 31. mars. Om du har vært med tidligere, logger du deg inn på din bruker og registrerer dine svømte meter.

Hvordan registrere seg på nett:

  1. Registrer deg som bruker (profil). Profilen må inneholde  navn, fødselsdato, e-post og adresse.
    – Du kan også bruke din Facebook-konto til å opprette egen bruker/til innlogging.  – NB! Nytt – Fra og med kampanjen 2018 kan en hovedbruker opprette og administrerer registreringer for flere deltakere. For eksempel kan mor eller far kan registrere svømte meter for barna eller læreren kan registrere  svømte meter for elevene.
  2. Velg favorittbasseng (om svømmehallen du svømmer i ikke er med i kampanjen, kan du registrere antall svømte meter under «Andre svømmehaller».
  3. Registrer svømte meter (dato + svømmehall). Favorittbassenget du har valgt er det som kommer opp som standar, men du kan også registrere svømte meter i andre basseng du bruker.
  4. Inne på din bruker er det oversikt over hvor langt du har svømt og hvor mye du har igjen før du har nådd målet.
  5. Lag deg en snarvei, slik at du kan registrere svømte meter på mobile.

I 2017 var det over 230 svømmehaller som er med i kampanjen.

 

Logg inn på eksisterende bruker:homepage shadow
Share This