Finn ditt treningsprogram

Enten du skal komme i bedre form, holde formen ved like eller har ambisjoner om å trene mye og for å bli i veldig god form, er svømming en super treningsform. Det er skånsomt, samtid som en får trent hele kroppen. Hvilke mål en setter seg avhenger blant annet av hvilke ambisjoner en har.

Treningsprogrammer
Uansett ambisjoner, treningen blir ofte mer artig og motiverende når en følger et program – enten en svømmer alene eller sammen med andre. Svømmeforbundet har utarbeidet flere ulike treningsprogram, for alt fra nybegynner og mosjonister til de mer aktive og ambisiøse.

Alle program finnes under menyen Treningstips. Her er det også forslag til landtrening stretching og teknikktrening samt  gode tips generelt om trening.

Treningstavle – Bli en bedre svømmer
Noen svømmehaller har kjøpt inn en Treningstavle for svømming. Hensikten med tavlen er at det skal være enkelt å bruke svømming som mosjonsaktivitet. Tavlen inneholder treningsprogrammer tilpasset 4 ulike nivåer, fra begynner til videregående nivå. Det er også egne kort som viser enkle teknikkøvelser. Programmene er laget på plastkort som den enkelte mosjonist kan låne når en er i svømmehallen.

Om du ikke ser denne tavlen i svømmehallen kan du jo spørre om dette er noe de kan kjøpe inn.
Share This