Svøm langt – i din svømmehall

“Svøm langt” er Norges Svømmeforbund sin årlige mosjonskampanje. Alle svømmehaller i Norge kan være lokal arrangør i Svøm langt.

Hvordan blir svømmehallen lokal arrangør?
For å være med i kampanjen må en registrere/melde på Svømmehallen i kampanjen. Dette gjøres via egen innlogging.
Registreringen starter ca 15. september. Frist for å registrere svømmehallen er utvidet til 24. oktober.

Arrangementspakke for svømmehaller
Alle svømmehaller som melder seg som arrangør av kampanjen innen fristen 15. oktober – og har fylt inn alle opplysninger i registreringen, vil få tilsendt en gratis arrangementspakke i begynnelsen av desember. Pakken består av plakater, registreringskort, diplomer til barna, brosjyremateriell og t-skjorter til svømmehallens  ansatte.

Gjør kampanjen synlig i svømmehallen
Det er gratis for alle svømmehaller å være med i kampanjen. Deltakelse i kampanjen kan gi økt besøk og positiv omtale, men det forutsetter at kampanjen er synlig i svømmehallen:

  • Vi anbefaler alle svømmehaller og ha en som er ansvarlig for kampanjen, men også viktig at de øvrige ansatte kjenner til kampanjen.
  • Heng opp de plakater dere får, slik at de er godt synlig i svømmehallen. Allerede fra desember kan svømmehallens ansatte begynne å bruke t.skjorten – for å markedsføre kampanjen
  • Vi oppfordrer alle deltakere til å registrere sine svømte meter på nett. Ha gjerne en iPad tilgjengelig for registrering og hjelp deltakere som trenger hjelp med registreringene.
  • Det skal fortsatt være mulig å bruke registreringskortene, men bidra til å oppfordre til registrering på nett. Registreringskortene oppbevares i egne bokser i svømmehallen.
  • Ha noen lokale konkurranser gjennom kampanjeperioden. Eksempler på premier er klippekort i svømmehallen, håndkle, svømmebriller og  kinobilletter .
  • Forsøk å få til et samarbeid med noen lokale aktører, som f.eks. Frisklivsentralen,  den lokale reumatikerforeningen eller helselaget – eller om det er noen lokale  bedrifter som tar utfordringen med “å svømme langt”.
    NB! Det er gratis for svømmehallene å være med!

 

Premie til svømmehaller:
Økt besøk i svømmehallen, positiv omtale og viktige bidrag til bedre folkehelse er “premier”  alle svømmehaller kan få.
I tillegg er det premie til  den svømmehallen som i sin kategori har flest antall deltagere i forhold til årlig besøk. Premien er gavekort på å utstyr til svømmehallen for kr 5.000,- fra Klubben AS. Årlige besøk er antallet innganger i svømmehallen totalt. Svømmehallene blir delt inn i tre kategorier rangert etter årlige besøk. Det er en premie i hver kategori.

     Kategori A; -> 29.999
     Kategori B; 30.000 – 99.999
     Kategori C; 100.000 ->

Facebook: Kampanjen har selvfølgelig en facebook gruppe – link denne opp mot deres svømmehall eller svømmeklubb.

Premier til deltakerne
Som i alle år, er det også denne gangen flotte premier til noen heldige deltagere. Apollo er vår reisesponsor og hovedpremien som blir trukket ut blant deltakerne går til kampanjens destinasjon. Les mer om premier under “om kampanjen”. Alle barn til og med 13 år som i perioden svømmer 2.500 (1500 m ) meter får et diplom og blir med i trekningen om en ukestur for hele familien (fire personer) til destinasjonen. I tillegg er det trekning av weekendopphold på Thon hotell i Norge for både til voksne og barn.

 homepage shadow
Share This