Hvorfor være med på Svøm langt-kampanjen?

Gjennom årets Svøm deg til Kos 2018 har vi spurt deltakerne om hvorfor de er med på kampanjen og noen av deltakerne har fått tilsendt en premie som takk for bidraget.

Vi har samlet sammen noen gode grunner for å være med på kampanjen, men som en oppsummering:
SVØMMING ER BRA FOR KROPP OG SJEL:O)

 • Nyt kvar meter eg svøm, einaste treninga som er smertefri!
 • Har deltatt hvert år i mer enn 25 år – i samme svømmehall!
 • Svømlangt inspirerer til regelmessig gladsvømming!
 • Jeg er med for å bedre min teknikk og aktivisere min kjæreste, han har blitt superflink!
 • Svømming er god trim og det er utrolig hyggelig og komme til Horten svømmehall tidlig om morgenen og bare se blide fjes. Det gjør arbeidsdagen min mye lettere.
 • Mange sier at det tar et halvt år å bli bra etter en hofteoperasjon, men gjennom Svøm lang-kampanje var jeg gulle god etter tre måneder. Det gir motivasjon og er en billig treningsform. Det eneste man behøver er badetøy og det flotteste basseng i hele Norge – Ballangen bassenget!
 • Det er motiverende å ha et mål man skal nå. Og så er det en fin og snill trening som for hele kroppen, trening som passer for alle uansett kroppslige utfordringer.  Man tilpasser selv intensitet og nivå, man kan motivere hverandre  – det er GØY og så blir HELSA og KONDISEN mye bedre!
 • Jeg er alltid i et kjempegodt humør etter en tur i bassenget!
 • Jeg lærte å svømme i en alder av 38 år.  Nå noen år senere svømmer jeg alle fire svømmeartene, dykker ned til bunnen og tar enkle stup.
 • Startet med svømming i oktober og etter det har ryggen min vært smertefri. Det gir indre motivasjon til å fortsette med det som nå er min favorittrening.
 • Ghamgin Ramok kunne for halvannet år siden knapt klarte 50 meter uten å måtte stanse. Nå svømmer 1000 meter på knappe 17 min. Og at han er et forbilde for andre personer med minoritetsbakgrunn. Og at han bør ha en flaske ved bassengkanten så han stopper litt av og til slik at vi andre skal kunne ha en sjanse å holde følge. Les mer om Ghamgin Ramok i Fedrelandsvennen.  

 

Se også video om Jane på 86 år som er en ivrig svømmer

Noen flere gode argumenter for å svømme?
Send gjerne inn til kristin@svomming.no 
Share This