Destinasjon ALBANIA

Hvert år endres destinasjonen for hovedpremien i Svøm langt-kampanjen. I 2019 er et nytt og spennende reisemål som er valgt som destinasjon – Albania.

Om ferielandet Albania
Albania ble åpnet for omverdenen for få år siden og har allerede rukket å bli et populært reisemål! Reisemagasinet Vagabond har  kåret Albania til det hotteste lansert å besøke i 2018. Albania byr på mye vakker natur med flott kystlandskap, høye fjell og brusende elvestryk. Det er også et land med mye spennende historie.

Les mer om Albania som reisemål på Apollo sin hjemmeside.

Durres Riviera
Albanias største havneby er valgt ut som destinasjon for hovedpremiene. Her finnes blant annet Albanias lengste strand, så her er det fantastiske muligheter for strandliv og aktiviteter i vann. Les mer om Durres Riviera på Apollo sin hjemmeside.

FAKTA OM ALBANIA

Lokal tid: Ingen tidsforskjell
Valuta: Albansk valuta LEK, kan ikke veksles i Norge, så ta med euro for veksling lokalt. En kan også betale med euro flere seter. En del hoteller og restauranter aksepterer de mest kjente kredittkortene.
Reisetid med fly fra Oslo: Ca 3,5 timer
Mat og drikke: Det albanske kjøkken har hentet mye inspirasjon fra Hellas og Italia, men byr også på lokale spesialiteter. Skalldyr, pizza, risotto og gryteretter. Og det er billig å spise i Albania – mye mat for pengene!homepage shadow
Share This