Svøm langt – hvor langt er det for deg?

Vi er alle forskjellige. Noen er aktive svømmere og legger igjen tusenvis av meter i løpet av ei økt. Noen er ivrige mosjonister og er også opptatt av å telle flest mulig meter. Noen av oss er ikke riktig så ivrige i bassenget, men er like blde og godt fornøyde når 10 000 meter er svømt.

Det er også noen som på grunn av ulike utfordringer ikke får til å svømme så langt, men  ut ut fra sine forutseteninger er prestasjonen kjempebra!!

Det viktigste trenger altså ikke å svømme mest mulig, lengst mulig og raskes mulig. Det som teller er hva DU kan klare å få til og hva du er fornøyd med!.

Svøm langt er kampanjen der alle kan være med og alle kan sette seg mål å strekke seg etter!

Noen svømmer langt
Widar Johannesen på begynte å svømme for 4 år siden og har blitt avhengig av svømming. Han har nå passert 62 år og er nesten daglig i Frolandia svømmehall i Froland og legger i igjen mange tusen meter  i løpet av året. I fjorårets kampanje endte han på 132 000 meter.

Svømming og helsa
Så har vi Ann Elin Norhagen fra Stavanger. også hun startet sent med svømming som mosjon. Ann Elin forteller: ” Jeg datt i sjøen fra robåt som liten og har etter det vært redd for å svømme på dypet. Men 7. januar i fjor tok jeg grep og etter et par uker av angsten borte og nå er jeg HELT AVHENGIG👍🏊‍♀️Det er så fantastisk og jeg er så glad – et nytt liv for en 60-åring! Nå svømmer jeg 2-3 ganger i uka! Jeg svømmer som regel på Gamlingen. Vi i Stavanger er jammen heldige som har en så flott perle midt i byen.

Ivrig mosjonist er også Kathy Ann fra Klepp svømmehall.
“Jeg svømmer fordi jeg ble så motivert da jeg så plakaten om kampanjen for dette året. Jeg har litt diverse sykdommer, men med svømming holde jeg meg i form! Svømming er bra for helsa for meg – og for ALLE dere andre🙂 Og det er en fin måtte å få brukt alle muskler i kroppen. Så – kom igjen alle dere der ute og bli med på denne kampanjen. Kjempekjekt.”

Svømming uansett funksjonsnivå
En annen som har stor glede av å være i vann, er en gutt som har et syndrom som gjør at han ikke klarer å svømme veldig langt. MEN – han er svært glad i vann – der han svømmer på sin egen måte og sakte men sikkert kommer seg framover – med en fantastisk følelse av frihet og glede over egen prestasjon.

Vi heier på alle som er med i kampanjen, uavhengig av alder, form, ambisjoner og funksjonsnivå!

Har DU er god svømmehistorie å dele? Send den til kristin@svomming.no 

Erlend Alstad i Svømmeforbundet kan friste med premier de de som vil dele gode svømmeprestaijoner!

GOD SVØMMING!




Share This