Svømmelæreren ble vinner av Svøm deg til Albania 2019

Da vi forsøkte å kontakte årets vinner i klassen for voksne tok det litt tid før vi fikk svar, og til slutt ble svømmehallen der hun svømmer kontaktet. Og da var svaret: “Du så stas at Ingrid Øyre ble vinner – og om du venter litt skal du få snakke med henne. Akkurat nå har hun svømmeundervisning for elevene på skolen her, men hu vil nok helt sikkert snakke med deg”
Og Ingrid Øyre fra Oppdal avbrøt svømmeundervisningen og mottok det glade budskap om tur til Albania! Det ble en kort prat med Ingrid før hun måtte tilbake til elevene, men hun har sendt oss litt mer informasjon:

Ingrid Øyre ble årets vinner blant voksne. Hun har svømt i Oppdal badeanlegg.

Jeg heter Ingrid Øyre og er den lykkelige vinneren av Svøm deg til Albania 2019!

Jeg bruker å gå i svømmehallen en gang i uka, i hvert fall i perioden oktober til mai. I mange år har jeg også deltatt i «Svøm deg til…», og det var absolutt en gledelig overraskelse å bli trukket ut som årets vinner til turen. Kampanjen gir en god motivasjon til å komme å svømme regelmessig, og vi er flere som smiler og sier « nå er det bare å pakke kofferten, for nå er vi i ferd med å svømme oss til….» Og denne gangen ble det meg! Og det er overraskende mange som har fått det med seg og ønsker god tur. 

Jeg lærte å svømme i sommerferien mellom tredje og fjerde klasse. Da flyttet vi slik at Nebbursvollen friluftsbad i Lillestrøm kom i grei sykkelavstand. Tilgang til vann er som kjent en forutsetning for å lære å svømme og der er det nok mange som har lært seg den kunsten. 

Jeg har jobbet som lærer i over 30 år, og har i alle år hatt svømming på timeplanen med mine elever. Dette er timer som er meningsfulle- både fordi det kan redde liv, men også fordi at det å lære å svømme gir stor mestringsfølelse. 

Nå gleder jeg meg til å besøke Albania for første gang, og regner med at min kjære mann blir med. 

Vi gratulerer Ingrid og ønsker god tur til Albania!!

 
Share This