Om kampanjen

SVØM LANGT-KAMPANJEN

Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars hvert år. Kampanjen skifter navn hvert år avhengig av hvilket reisemål hovedpremien har. Gjennom kampanjen ønsker vi å være med å skape gode mosjonsvaner befolkningen ved å motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet.

For alle
Norges Svømmeforbund (NSF) er opptatt av å tilby motiverende aktiviteter for alle som bruker svømmehallene, uansett om de er medlem av NSF eller ikke. Kampanjen er et lavterskeltilbud, alle kan være med uavhengig av alder og funksjonsnivå og det er gratis for både deltakere og svømmehaller.

I hele Norge
Svøm langt er en nasjonal mosjonskampanje. Det er Ca 250 svømmehaller over hele landet som hvert år er med på kampanjen. Som deltaker bestemmer du selv hvor, når og hvor ofte du vil svømme.

De fleste svømmehallene er med på kampanjen år etter år og de fleste svømmehallene melder også om økt besøk i mens kampanje pågår.

Kampanjens mål
Gjennom kampanjen håper Norges Svømmeforbund å motivere flere til å bruke svømming som mosjonsaktivitet. Målene i selve kampanjen er at flest mulig ungdom og voksne Fra og med 14 år) svømmer 10 000 m og flest mulig barn (til og med fylte 13år) svømmer 2 500 m i kampanjeperioden 1. januar til 31. mars. For de som har en funksjonsnedsettelse er målene 5000m (voksne) og 1500m (barn).

Hvordan bli med – deltaker
Svøm langt-kampanjen foregår rundt om i svømmehallene i Norge og som deltaker kan du selv velge hvor, når og hvor ofte du vil svømme.
Som deltaker er det enkelt å være med i kampanjen. Alle dine svømte meter kan du registrere på nett. Du kan opprette din egen bruker eller du kan logge deg på med din Facebook-konto. En hovedbruker kan også opprette en hovedbruker med flere deltakere, slik at f.eks mor eller far kan registrere svømte meter for barna sine – eller læreren kan registrere for elevene.

Det er også mulig å benytte registreringskort som finnes i svømmehallen.

Nærmere om deltakelse og innlogging er under menyen Deltaker.

Hvordan bli med – svømmehall
Alle svømmehaller som skal være med i kampanjen må registrere dette vi sin egen side /egen bruker på Svøm langt-siden. De fleste svømmehallene i Norge har allerede en egen side og Svøm langt-bruker. Er dere nye, er det enkelt å opprette egen bruker. Er dere usikre på om dere har egen side, ta kontakt med kristin@svomming.no

Nærmere informasjon for svømmehaller og innlogging, er under menyen Logg inn/Registrer svømmehall

Premier
Alle som klarer målet og har registrert antall svømte meter er med i rekningen av flotte premier, gitt av våre samarbeidspartnere. Hovedpremiene er to reiser fra Apollo. For voksne er det en ukestur til Kroatia for 2 personer.  For barn er hovedpremien en ukestur for familien (foresatt og barn).  I tillegg trekkes det ut flere gavekort på weekendopphold på et av Thon Hotels sine hoteller i Norge og Klubben AS stiller med svømmebriller.

Mange av svømmehallene som har lokale konkurranser med egne premier. Ta kontakt med svømmehallen for mer informasjon.

Alle barn som klarer kravet, får diplom.

I 2018 er det Svøm deg til Kos som gjelder – svøm i vei :o)

 

 

 

 

 homepage shadow
Share This