Om kampanjen

Svøm Langt  er Norges Svømmeforbund sin årlige mosjonskampanje. Her kan alle være med, uavhengig av alder og funksjonsnivå! Kampanjeperioden er fra 1.januar- 31.mars. I løpet av denne perioden er målet at alle ungdom (fra og med 14 år) og voksne svømmer minst 10 000 m og alle barn (til og med 13 år) svømmer minst 2 500 m. For mennesker med funksjonsnedsettelser er målet 5 000 m og 1 500 m.

Hvordan være med? Registrere antall svømte meter
Det er gratis å være med på selve kampanjen.

  • Du kan registrere deg på nett og registrere antall svømte meter her. Her har du til en hver tid full oversikt over hvor langt du har svømt. Om du svømmer i flere svømmehaller, passer det bra å registere seg på nett. Du kan da velge «Andre svømmehaller» som ditt «hovedbasseng» eller du velger da bassenget du benytter oftest.
  • Du kan få registreringskort i svømmehallen og registrere svømte meter der. Kortet oppbevares i egne bokser i hallen. Du kan også laste ned registreringskortet. NB! Dette kortet MÅ da leveres til svømmehallen.

I 2017 er det over 230 svømmehaller som er med i kampanjen.

Premier
Alle som klarer målet og har registrert antall svømte meter er med i rekningen av flotte premier, gitt av våre samarbeidspartnere. Hovedpremiene er fra Apollo. For voksne er det  en ukestur til Kroatia for 2 personer.  For barn er hovedpremien en ukestur for familien (foresatt+barn).  I tillegg trekkes det ut flere gavekort på weekendopphold på et av Thon Hotels sine hoteller i Norge og Klubben AS stiller med svømmebriller.

Det er også mange svømmehallene som har lokale konkurranser med egne premier. Ta kontakt med svømmehallen for mer informasjon.

Alle barn som klarer kravet, får diplom.

Vinnerne av hovedpremiene vil settes i kontakt med Apollo for avtale om reisetidspunkt, bestilling av flybilletter etc. Gavekortet er gyldig ett år fra vinneren blir kontaktet etter kampanjeslutt.

 

 homepage shadow