Per Arne fra Nordlysbadet gleder seg til å reise i høst.

Årets vinner forteller om årets kampanje og hva han planlegger å bruke premien til.

20220502_090347.jpg

Det var med stor glede vi kunne ringe til Per Arne Clemmensen forrige uke og fortelle at han var den heldige vinneren av årets kampanje. Dette kom som en stor og positiv overraskelse, vi har fått tatt en prat etter at det har sunket litt inn hos vinneren.

Hvordan har din kampanje vært?
Jeg går fast på Actic og så svømmer jeg på Nordlysbadet etter trening. Jeg trener 3-5 ganger i uken og syns det er en fin måte å holde seg i form på som pensjonist. Øktene mine i Nordlysbadet har vært rundt 500m og jeg tror jeg havnet på 1,7 mil til slutt.

Har du vært med tidligere?
Det er tilfeldig at jeg er med i år, Nordlysbadet har reklamert for kampanjen og jeg tenkte at jeg like gjerne kunne prøve å være med, heldigvis ble jeg det.

Hva er ditt forhold til svømming?
Hvis jeg skal tro det mine foreldre har fortalt så har jeg vært i vannet siden jeg kunne gå og jeg lærte meg veldig tidlig å svømme. I tillegg så har jeg lenge drevet med dykking så vannet er jeg veldig fortrolig med.

Hva er dine anbefalinger/tips til de som deltar i kampanjen?
Det eneste tipset er å holde seg litt i form og etablere egne rutiner. Setter du av fast tid så kommer du langt. Jeg har registrert mine økter hver gang jeg har vært i Nordlysbadet og hvis jeg ikke hadde gjort dette kunne det vært vanskelig å holde følge på hvor mye jeg har svømt.

Har du laget en plan på hva skal du bruke gavekortet på?
Nei ikke enda men fruen skal få lov til å være med på en tur til høsten er planen.

Vi i Svøm langt teamet gratulerer Per Arne og ønsker han en flott tur med fruen når den tid kommer.