Svøm langt 2024

Målet med kampanjen er å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet.

Siden 1997 har Norges Svømmeforbund (NSF) arrangert Svøm langt – en årlig mosjonskampanje med deltakere fra hele landet. På det meste har kampanjen hatt opptil 30.000 deltakere fordelt på mer enn 200 svømmehaller. AdO arena i Bergen er hovedarrangør, med NSF som viktig samarbeidspartner.

voksen svømmer

I årets kampanje kan en vinne ett reisegavekort på 25.000,- i voksenklassen og 12.500,- i barneklassen. Kampanjen gjennomføres mellom 1.januar til 31.mars hvert år og en må ha nådd distansemålene innen 31.mars for å kunne være med i trekningen om hovedpremien.

Alle kan delta

Målet med kampanjen er ikke å svømme lengst mulig, men i stedet motivere og legge til rette for å bruke bassenget til trening og mosjon. Alle – uansett alder eller fysiske forutsetninger, er velkommen til å delta.

Hvis du kjenner noen som yter det lille ekstra, inspirerer deg til å delta i kampanjen eller gjør hverdagen i bassenget bedre gi oss gjerne en lyd.