Ulf fra Polarbadet er vinner av årets kampanje

De faste treningsøktene gir resultater i form av nye spennende reisemål

Ulf 1

Overraskelsen var stor når vi ringte til Ulf Kristensen og konen før helgen for å fortelle den gledelige nyheten at det var pensjonisten i Bardufoss som er årets vinner av Svøm Langt 2023 og får tildelt ett gavekort på 25.000,-

Når vi snakker med Ulf etter helgen og det har gått opp for han at han faktisk har vunnet så er det mange mulige reisemål, tur til Skottland, Færøyene og Island blir vurdert. Det samme gjøre en tur til Spania nå i mai før det blir alt for varmt, det viktigste er at han ikke har vært der før. Ulf har heldigvis god til å bestemme seg.

Når vi snakker sammen så er det like før han og konen skal på sine faste svømmetur i Polarbadet, her er de hver torsdag klokken 10.00. Først badstu, så svømmer de 1000 meter og avslutter med boblebad. Gleden av å treffe kjente i Polarbadet er så stor at badstuen hjemme ikke er i like mye bruk.

Ulf er tidligere maratonløper og har løpt i både innland og utland når han konkurrerte. Det store høydepunktet var New York Maraton, men det har også vært mange flott løp hjemme i Norge. Nå bruker han svømmingen til å holde kropp og sjel ved like.

Vi gratulerer Ulf så mye som vinner av årets premie og ønsker han lykke til med reisen når destinasjonen er bestemt.

Foto: Folkebladet V/ Gjermund Nilssen