Hovedvinner? Mener du ikke ukesvinner?

Hadde han sluttet med svømming, så hadde det ikke blitt reise med familien

Svein bilde

Da vi først ringte Svein for å fortelle at han var hovedvinner av kampanjen i år så trodde han først ikke på oss, og trodde vi mente at han var ukesvinner. Han har fulgt godt med på ukesvinnerne, og hadde aldri trodd han kom til å vinne selve hovedpremien.

Når vi møter Svein igjen, så sier han igjen at han trodde det var ukesvinner vi ringte for, men det har gått opp for han at det er hovedvinner, og spesielt etter han fikk reisegavekortet.

Han har allerede vært i kontakt med reisebyrået for å finne ut hvor og hva han kan bruke det på, men har ikke bestemt seg for hvor reisen går. Det han vet er at det skal være en aktiv ferie, og det sammen med familien.

Svein svømmer fast to ganger i uken i AdO arena, og etter han ble pensjonist for 2 år siden så var det viktig for han å holde faste rutiner. Selv om han er pensjonist, så jobber han en dag på Haraldsplass Diakonale Sykehus hvor han prater med pasientene, kommer med frokost og passer på at de kommer til riktig rom. Han har alltid vært glad i å være aktiv, og driver med både sykling, løping, styrke og svømming. Han prøvde ut CrossFit en periode, men det ble litt for mye, og han måtte da velge mellom svømming eller Crossfit, og da var valget enkelt: Svømming!

Vi snakker litt om at det er viktig at man driver med noe man syns er gøy for ellers blir man bare å falle ut av det, og at noe er bedre enn null. Han sier at han trener ikke i hovedsak for å bli sterkere og bedre, men for å vedlikeholde.

Vi i Svøm Langt teamet gratulerer Svein nok en gang med seieren, og ønsker han en riktig god tur dit hvor reisen går!

Foto: Ingrid Jordan