Går turen til Spania eller England

Hovedvinneren i barneklassen er usikker på hvor han skal reise

Kevin bilde

Kevin Glomsaas ble den heldige hovedvinneren i barneklassen i årets kampanje. Når vi ringer Hilde som er mor til Kevin og forteller de gode nyhetene så blir det stille et lite sekund. Hun klarer ikke helt å skjønne at dette faktisk har skjedd: Kevin er den heldige vinneren av reisegavekortet!

Når vi snakker med henne så er Kevin på skolen, og hun sier at det kommer til å være en veldig glad gutt når han får de gode nyhetene, og det stemte.

Kevin takker oss så mye og forteller at han ikke er helt sikker på hvor han vil reise. Det han vet er at det blir kanskje England eller Spania. Grunnen til at England står høyt på listen over hvor han vil reise er som dere kanskje gjettet, fotball⚽️

Han pleier å svømme i Nes svømmehall hver fredag før skolen sammen med moren og storebroren på 14 år, samt en kamerat av storebroren og moren. Det er de to siste som fikk Kevin og gjengen til å begynne med "fredagsvømming".

Noen ganger svømmer de, og andre ganger koser de seg i varmtvannsbassenget og badstuen. Alltid etter svømmingen spiser de frokost i kantinen og så reiser de på skolen.

Kevin er ikke bare å finne i Nes svømmehall, for han drar også i andre svømmehaller sammen med vennene sine. De har vært i svømmehallen som er lokalt på Skarnes, og i Totenbadet.

Dermed kan man si at Kevin, han er glad i å svømme.

Vi i Svøm Langt teamet gratulerer Kevin nok en gang med seieren, og ønsker han en riktig god tur dit hvor reisen går!

Foto: Privat - Kevin med katten Lucie