Svøm langt 2022

La årets nyttårsforsett by på svømmeglede for store og små. 1. januar sparker vi i gang årets råeste kampanje – Svøm langt 2022.

barn som svømmer

På nyåret inviterer vi hele landet til å svømme sammen med oss. Enten du er ung, gammel, funksjonsfrisk eller har noen ekstra utfordringer, er alle velkommen til å delta.

Kampanjen har som mål å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som en arena for fysisk aktivitet.

Norges Svømmeforbund har drevet kampanjen siden starten, men i år har de overlatt stafettpinnen til oss. Det synes vi er veldig spennende og vi håper at vi klarer å gjennomføre det like bra som tidligere år, forteller Håkon A. Egeberg Johansen, Adm. direktør i AdO arena.

Vinn en tur til Mallorca

I perioden 1. januar-17. april kan du registrere deg ved å fylle ut skjemaet her. Du velger selv når og hvor du vil svømme i løpet av kampanjeperioden. Klassen du tilhører avgjør om minimumskravet er 10.000, 5.000 eller 2.500 meter.

De ulike klassene man kan delta i inkluderer voksen og barn. Det er en egen klasse for dem med funksjonsnedsettelser og de som er aktive svømmere. Du må gjerne svømme mer enn minimumskravet tilsier, men alle som klarer det er automatisk med i den avgjørende trekningen.

I tillegg til trening og moro, byr Svøm langt nemlig på flotte premier – spesielt for deg som er glad i å reise. Hovedpremien trekkes blant deltakere som har gjennomført minimumskravet. Samtidig kan hver enkel svømmehall kåre egne lokale vinnere, så her er det gode sjanser for å stikke av med fine premier.

I år er hovedpremien en ferietur til Mallorca. Premien består av to separate turer og deles ut både i voksenklassen og barneklassen. Det blir også kåret ukesvinnere som får hotellfrokost for to på et valgfritt Scandic hotell. I hele kampanjeperioden trekker vi dessuten flotte premier som svømmebriller og badetøy fra utstyrsleverandøren Klubben AS.

Tekniske forbedringer

eldre mann i AdO arena

Med årets oppdaterte registreringsløsning, har det aldri vært enklere å delta i Svøm langt. Løsningen fungerer like godt på PC, nettbrett og telefon, og du velger selv om du ønsker å registrere deg med e-post eller Facebook. Etter å ha registrert deg, kan du legge til flere deltakere, for eksempel barn. Ved å legge til nettsiden som en web-app på telefonen, vil den fungere som en vanlig app.