Svøm langt 2020

La årets nyttårsforsett by på svømmeglede for store og små. 1. januar sparker vi i gang årets råeste kampanje – Svøm langt 2020.

barn som svømmer

På nyåret inviterer vi hele landet til å svømme sammen med oss. Enten du er ung, gammel, funksjonsfrisk eller har noen ekstra utfordringer, er alle velkommen til å delta.

Kampanjen har som mål å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som en arena for fysisk aktivitet.

Norges Svømmeforbund har drevet kampanjen siden starten, men i år har de overlatt stafettpinnen til oss. Det synes vi er veldig spennende og vi håper at vi klarer å gjennomføre det like bra som tidligere år, forteller Håkon A. Egeberg Johansen, Adm. direktør i AdO arena.

Vinn en tur til Malaga

I perioden 1. januar-31. mars kan du registrere deg ved å fylle ut skjemaet her. Du velger selv når og hvor du vil svømme i løpet av kampanjeperioden. Klassen du tilhører avgjør om minimumskravet er 10.000, 5.000 eller 2.500 meter.

De ulike klassene man kan delta i inkluderer voksen, barn og en egen klasse for dem med funksjonsnedsettelser. Du må gjerne svømme mer enn minimumskravet tilsier, men alle som klarer det er automatisk med i den avgjørende trekningen.

I tillegg til trening og moro, byr Svøm langt nemlig på flotte premier – spesielt for deg som er glad i å reise. Hovedpremien trekkes blant deltakere som har gjennomført minimumskravet. Samtidig kan hver enkel svømmehall kåre egne lokale vinnere, så her er det gode sjanser for å stikke av med fine premier.

I år er hovedpremien en ferietur til Malaga. Premien består av to separate turer og deles ut både i voksenklassen og barneklassen. Det blir også kåret ukesvinnere som får hotellfrokost eller weekendopphold for to på et valgfritt Scandic hotell. I hele kampanjeperioden trekker vi dessuten flotte premier som svømmebriller og badetøy fra utstyrsleverandøren Klubben AS.

Tekniske forbedringer

eldre mann i AdO arena

Med årets oppdaterte registreringsløsning, har det aldri vært enklere å delta i Svøm langt. Løsningen fungerer like godt på PC, nettbrett og telefon, og du velger selv om du ønsker å registrere deg med e-post eller Facebook. Etter å ha registrert deg, kan du legge til flere deltakere, for eksempel barn. Ved å legge til nettsiden som en web-app på telefonen, vil den fungere som en vanlig app.