Dette kan du vinne!

Ferieturer, hotellfrokost og svømmeutstyr. Årets Svøm langt-kampanje byr på mange flotte premier for store og små.

barn
Premiene er en viktig del av kampanjen, så vi strekker oss langt for å sørge for fine opplevelser og produkter for vinnerne, forteller Håkon A. Egeberg Johansen, Adm. direktør i AdO arena.

Årets Svøm langt-kampanje går snart av stabelen og allerede 1. januar kan du registrere deg ved å fylle ut skjemaet her. Kampanjen varer frem til 31. mars og du velger selv når og hvor du vil svømme i løpet av perioden. For å være med i trekningen av premier, må du svømme minimumskravet på 10.000, 5.000 eller 2.500 meter.

De ulike klassene man kan delta i inkluderer voksen, barn og en egen klasse for dem med funksjonsnedsettelser. Nytt av året er en egen klasse for aktive svømmere. Alle som klarer minimumskravet i sin klasse er automatisk med i trekningen av flotte premier.

Gode vinnersjanser

voksen svømmer

Er du glad i å sol og varme, kan du glede deg ekstra mye til årets Svøm langt-kampanje. Hovedpremien er nemlig en reise til den spanske solkysten.

Hovedpremien i kampanjen er reisegavekort på 25.000 i voksenklassen og 12.00,- i barneklassen. Det blir også kåret ukesvinnere som får hotellfrokost eller weekendopphold for to på et valgfritt Scandic hotell.

Samtidig kan hver enkel svømmehall kåre egne lokale vinnere. Premiene kan bestå av alt fra utstyr til inngangsbilletter, så her er det gode sjanser for å stikke av med fine premier. Det blir trukket ut tilfeldige ukesvinnere blant deltakere i registrerte svømmeanlegg.

I hele kampanjeperioden trekker vi dessuten fine premier som svømmebriller og badetøy fra utstyrleverandøren Klubben AS.

Vil du du ha mulighet til å vinne flotte premier? Registrer deg som deltager her og bli med på årets Svøm langt-kampanje!