Lotte gjennomførte økt nummer 1000 🎉

1500 meter ved Oasen svømme- og miljøsenter markerte en av de største milepæl så langt i kampanjen.

Oasen svømme- og miljøsenter

Dette var veldig moro å høre! Jeg har vært med på kampanjen flere ganger tidligere, men dette er første gang jeg har fått æren av å svømme økt nummer 1000, forteller Lotte Fossland.

Håper å vinne sydentur

Lotte bor i Namsos og er glad i å bruke den lokale svømmehallen aktivt. Sammen med en venninne svømmer hun flere ganger i uken.

Døtrene våre er med i svømmeklubben, så vi pleier å svømme litt selv når de er på trening. I snitt blir det kanskje 2-3 ganger i uken, hvor målet er svømme 1500-2000 meter hver gang.

I tillegg til treningsutbyttet, byr premiene på en ekstra motivasjonsboost for familien i Namsos.

Helsegevinsten vi får av å svømme er selvsagt det viktigste, men det er klart det hadde vært stort å vinne hovedpremien. Datteren min pleier å si at familiens sydentur er i boks dersom hun vinner, så vi krysser fingrene for at vi er en av de heldige, smiler hun.

I år er hovedpremien en ferietur til Malaga. Premien består av to separate turer og deles ut både i voksenklassen og barneklassen.

Så langt i kampanjen har vi svømt i overkant av 3500 meter til sammen fordelt på 2388 økter. Har du enda ikke registrert deg? Opprett en konto og kom i gang med svømmingen her.

Første ukesvinner trekkes på mandag, med flotte premier. Deltakere fra registrerte anlegg som har gjennomført en økt denne uken blir med i trekningen 😃