Er Widar Johannesen den mest ivrige i Svøm langt?

Alle kan være med på Svøm langt-kampanjen, enten en svømmer litt, noe eller mye.

En deltaker som svømmer mye, er Widar Johannesen, en aktiv mosjonist som i snitt svømmer ca 1300 meter om dagen.

”Jeg begynte med svømming for 3 år siden og blir bare mer og glad i denne formen for mosjon. Jeg er nå 61 år og svømmingen har gjort underverker med meg! Helse, kondisjon og humør er mye bedre.”

Widar har blitt fast gjest i Frolandia svømmehall i Froland. ”Jeg har svømmesesong hele året. Det er nettopp en av de tingene som jeg synes er veldig bra med svømming.  Like forhold hele året – vær og vind spiller ingen rolle. Og så er det heller ingen fare for belastningsskader!

Svøm langt er en super kampanje og alle kan være med! Jeg forsøker å få flest mulig til å bruke svømming som mosjonsform og da er Svøm langt-kampanjen fin å motivere med. Jeg benytter enhver anledning til å informere om kampanjen og jeg tror nok allerede jeg har fått flere til å stille opp.  Ellers er det også hyggelig når noen spør meg om tips og råd i forhold til å lære seg crawl.

Jeg oppfordrer flest mulig å være med på kampanjen i 2018. Og du trenger ikke være noen svømmeekspert for å være med. Kampanjen varer i 13 uker – som voksen trenger du kun svømme 770 meter i uka for å nå målet om 10 000 meter. Det er ikke mye!

Det aller viktigste er ikke hvor langt eller hvor raskt du svømmer – men at du faktisk svømmer!!

Og en sak til – gå inn på www.svomlangt.no og registrer dine svømte meter på nett – så har du full kontroll hele tiden!”

God svømming!

 

Har DU eller kjenner du noen som har gode svømmeopplevelser å dele med andre?  Send til kristin@svomming.no 

Gode svømmeopplevelser som deles på nett blir belønnet med overraskelser !

 
Share This